BRYLLUPSFOTOGRAFERING

Det er mig en kæmpe ære at få lov til at fotografere jeres store dag. Jeg gør mig umage og prøver på at fange alle gode øjeblikke.

GULD

Når kun det bedste er godt nok. Den største pakke. Billeder af det hele. Fordi du kun bliver gift EN gang.

Fra bruden gør sig klar, frisør, makeup, kjole - vielsen i kirken, gæsterne, præsten - On Location fotografering, her tager jeg billeder af brudeparret på et smukt sted - stemningsbilleder på feststedet, borddækning, parbilleder, familiebilleder, maden, talerne, indslag - til og med brudevalsen.

I får en bog med 80 billeder der fortæller hele dagen. I får alle billederne i redigeret udgave i farve, sort/hvid og sephia på USB (ca. 1.000 billeder)

Pris: 10.900.-

SØLV

Fra 15 minutter inden vielsen starter , vielsen, gæsterne, præsten - On Location fotografering, her tager jeg billeder af brudeparret på et smukt sted, stemningsbilleder på feststedet, borddækning, parbilleder, familiebilleder, jeg er fluen på væggen indtil gæsterne sætter sig til bords.

I får en bog med min. 50 billeder der fortæller hele dagen. I får alle billederne i redigeret udgave i farve, sort/hvid og sephia på USB

Pris: 8.900.-

BRONZE

Fra 15 minutter inden vielsen starter, vielsen - fotografering af brudeparret On Location, her tager jeg billeder af brudeparret på et smukt sted.

I får alle billederne i redigeret udgave i farve, sort/hvid og sephia på USB.

Pris: 4.900.-

Ved booking betales 25% i depositum, som kun tilbagebetales ved aflysning min. 2 mdr. inden brylluppet. Ellers bortfalder depositum.